Hilox Lighting Blog

 1. Grill Bill Kamado BBQ; Nieuw bij Hilox Lighting & Lifestyle

  Nieuw bij Hilox Lighting & Lifestyle, een geweldig mooie toevoeging aan ons outdoor assortiment. Naast de buitenverlichting bieden we nu ook een compleet assortiment kamado bbq's van Grill Bill,
  Lees meer »
 2. Met de auto op vakantie? Wij geven je tips & tricks!

  Met de auto op vakantie, tips

  Ga je dit jaar met de auto op vakantie? Dan is het goed om te weten hoe de wetgeving is. Ondanks dat we met de auto meestal binnen de EU blijven, zijn de regels in deze landen niet gelijk. We hebben 10 vakantielanden uitgekozen en uitgezocht wat je verplicht moet meenemen om de weg op te mogen. Houd wel ook even rekening met het volgende: Ga je naar bijv. Frankrijk, dan rijd je waarschijnlijk ook door België en Luxemburg. Kijk dus ook even naar de regeltjes van deze landen.


  Lees meer »
 3. Hyundai Tucson LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

  Niet alleen in ons eigen kikkerlandje, ook in België is er interesse in goede autoverlichting die het rijden veiliger maakt. Nadat klant Dominique wat had rond geshopt is hij bij ons terecht gekomen, en wat ziet de verlichting er goed uit in zijn Hyundai! De hoge lichtopbrengst en reacties van anderen hebben Dominique doen besluiten de halogeen koplampen van zijn Huyndai Tucson Premium Plus uit 2016 te upgraden naar LED koplampen. Wij hebben de review van Dominique hieronder samengevat.


  Lees meer »
 4. Suzuki GSXR LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

  Een van onze vaste volgers en eigenaar van een mede door ons gesponsorde auto, is niet geheel onbekend met tunen en upgraden van een supersnelle auto en motor. Dus toen hij hoorde van onze XTR serie heeft ook hij besloten een set te installeren in zijn bijzondere motor. De hoge lichtopbrengst en lange levensduur hebben Nick doen besluiten de halogeen koplampen van zijn Suzuki GSXR te upgraden naar LED koplampen. Wij hebben de review van Nick hieronder samengevat.


  Lees meer »
 5. VW Polo LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7

  vw polo led koplamp upgrade

  Veel licht en weinig vermogen, dat is waarom Ruud zijn halogeen koplampen van zijn Volkswagen Polo uit 2014 heeft geüpgrade naar LED koplampen. De lichtopbrengst van de standaard halogeenlampen valt dermate tegen dat Ruud besloten heeft zijn mooie bolide te voorzien van LED. Wij hebben de review van de tevreden Ruud hieronder samengevat.


  Lees meer »
 6. LED Koplamp Upgrade Renault Megane - Hilox XTR Black LED kit

  led koplamp upgrade renault megane

  Veiligheid én een luxere look, dat is waarom Kyle zijn halogeenkoplamp van zijn Megane uit 2012 heeft geüpgrade naar led koplamp. De lichtopbrengst van de standaard halogeenlampen valt dermate tegen dat dit ten koste gaat van het zicht en dus ook de veiligheid. De geïnstalleerde XTR led brengt daar verandering in en wij hebben de review van een zeer tevreden Kyle hieronder samengevat.


  Lees meer »
 7. H7 XTR Black LED - Skoda Octavia - Klantreview

  Ben je net als Thomas ook toe aan een upgrade in je koplampen voor meer 3.5 x licht en een luxere uitstraling? Dan zal onze XTR LED kit jouw oplossing zijn. We horen helaas nog erg vaak dat nieuwe auto's worden afgeleverd met matige tot zelfs slechte verlichting. Dit is natuurlijk balen, maar wel te veranderen zonder al te veel moeite. De XTR kits hebben een lichtopbrengst van 3600 lumen, dit is 3.5x meer dan halogeen! Door te rijden met deze lampen hebben je ogen het wat minder zwaar, en ziet je auto er ook nog eens gaaf uit. Lees hier wat Thomas er van vindt.


  Lees meer »
 8. Hilox XTR LED kits als beste getest door Truckstar Magazine

  led koplamp dimlicht test ervaring


  Dimlicht Led lampen test

  In December 2017 zijn we door een nieuwsgierige journalist van Truckstart benaderd voor een deelname aan een veiligheids-special die in de 2e editie van Truckstar 2018 moest komen. Een special waar zeer kritisch gekeken wordt naar led producten waarmee je je halogeen koplamp kunt upgraden tot led koplamp. We leverde onze beste led kit, de XTR Black en de rest is geschiedenis. Deze test laat duidelijk zien waarom je kwaliteit boven kwantiteit moet kiezen. Het gaat in deze vooral om de veiligheid van jezelf en je tegenliggers. De test is weliswaar gedaan in een truck en bestelauto maar de uitkomst geldt natuurlijk ook voor alle andere voertuigen in zowel reflector- als lenskoplampen.

  Lees meer »
 9. Xenon vs LED vs Halogeen, de echte verschillen onthuld

  led of xenon verlichting

  Een van de meest gestelde vragen die we krijgen over onze automotive verlichting is, wat is nu beter, led of xenon? Om tot een juist antwoord te komen zul je jezelf moeten afvragen: 'Wat vind ik het belangrijkst?'. De keus die je maakt is namelijk best persoonlijk. Sommige mensen willen de hoogste lichtopbrengst, sommige willen de langste levensduur en sommige gewoon een product dat voorzien is van de laatste nieuwe ontwikkelingen omtrent automotive verlichting.

  Lees meer »
 10. Kleiner, slimmer, krachtiger! Dat is onze nieuwe XTR LED voor je koplamp

  led koplamp xtr hilox

  Een perfect balans

  De Hilox XTR led is de eerste led die klein genoeg is om in elke koplamp te passen en fel genoeg om beter te presteren als een willekeurig marktplaats xenonkitje. Ben jij van plan andere lampen in je koplampen te steken omdat je te weinig licht hebt of omdat je de lelijke gele gloeilampen beu bent? Dan is dit de ultieme led upgrade!

  Lees meer »
Posts loader